Odun Ateşinde Zeytinyağlı Pişi
Hazırlanışı Un,tuz,bir kaşık şeker,bir çay bardağı zeytinyağı.su,maya ve susam. 1 saat bekleniyor.Hamur kendine geliyor.Hamur kabarıyor,odun ateşi yakılıyor. zeytinyağı ısındığı zaman pişi ve çökelekli pişi kızarmış yağa atılıyor. İzmir'de yapılan hamur işine pişi deniliyor. lezzetli yemesi güzel oluyor. Kandillerde yapılır ve dağıtılır. Hazır ekmek hamurundan da oluyor.Tarif Annem
Çok lezzetli zeytinyağlı pişi
Zeytinyağlı pişi
Odun ateşinde pişi
Odun Ateşinde Zeytinyağlı Pişi
Zeytinyağlı Pişi
Yapılması kolay zeytinyağlı pişi
Odun Ateşinde Zeytinyağlı Pişi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder