6 Haziran 2021 Pazar

Odun Ateşinde Kabak Mücver Yapıyoruz

 Odun ateşinde zeytinyağlı kabak mücver (Lalengi) yapıyoruz. Resimli anlatım


Bal kabağını rendeliyoruz yumurta,soğan,tuz,nane,karabiber,bul biber,kekik ekliyoruz


1 adet yumurta ekliyoruz


Bal kabağı yumurta,soğan,tuz,nane,karabiber,bul biber,kekik ekliyoruz


Bal kabağı elle istenen büyüklüğe getirilir


Odun Ateşinde Kabak Mücver Yapıyoruz


Susam eklenir ve zeytinyağlı tava konur


Tavada kızarmaya başlar

Odun ateşinde zeytinyağlı mücver (Lalengi)


Kızarmaya başlayan kabak mücver tavadan alınır


Zeytinyağı ile mis gibi Kabak Mücver


zeytinyağı ile mis gibi Kabak Mücver (Lalengi) olur.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder